Klopp roser van Gaal

Jürgen Klopp havde rosende ord med til Louis van Gaal, da den tyske manager i dag holdt pressemøde.

United gæster i weekenden Anfield, i et af de mest legendariske brag i fodboldverdenen. Liverpool vs Manchester United er bare noget særligt.

Det er ikke første gang Klopp og van Gaal står overfor hinanden, de har prøvet det nogle gange i Tyskland, hvor Klopp var træner i Dortmund, mens van Gaal stod i spidsen for Bayern München.

Jürgen Klopp havde i dag rosende ord med til sin kollega, men han mener også, at de er meget forskellige som chefer.

– Jeg er meget anderledes i forhold til van Gaal, men det er helt normalt. Jeg er nok noget anderledes i forhold til de fleste herinde. Jeg kender ikke Louis specielt godt, men vi har haft nogle intense opgør. Vi vil begge være succesfulde, men skal arbejde hårdt for at sikre succes, og det vil vi prøve på.

– Vi har forskellige tanker omkring hvordan man skal spille, men jeg vil ikke sige at vores er den rigtige. Vi vil begge gerne have boldbesiddelse, men er forskellige på nogle områder. Han har mere erfaring, mens jeg er mere levende på sidelinjen. Men vi må stole på vores spillere, lød det fra Klopp i følge Liverpools hjemmeside.

Begge klubber spillede 3-3 i løbet af ugen, så der er lagt op til et brag af en kamp på søndag på Anfield.

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Nederlag til Liverpool kan betyde Van Gaal-fyring

Næste artikel

- Elsker disse kampe

ANNONCE