Nederlag til Liverpool kan betyde Van Gaal-fyring

Ifølge reporter fra den velansete The Times vil det være Van Gaals endeligt i United, hvis United taber søndagens brag mod Liverpool.

Når United på søndag gæster Anfield, i et af de største opgør England har at byde på, er det muligvis manager Louis van Gaals vigtigste kamp i spidsen for klubben.

Et nederlag til de evige rivaler vil betyde, at Liverpool rykker op på siden af United og alt afhængig af rundens andre resultater, kan man også begynde at tabe terræn i forhold til en plads i top-4.

James Ducker, der er manden med informationerne fra Manchester United for The Times, skriver, at Uniteds bestyrelse vil se sig nødsagede til at fyre den hollandske manager, hvis Liverpool vinder søndagens kamp.

Journalisten har ikke noget klart bud på, hvem der kommer til at overtage posten, men han mener, at den oplagte efterfølger vil være Ryan Giggs, der også var midlertidig manager, da David Moyes blev fyret i foråret 2014.

 

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hårde straffe til Real og Atletico

Næste artikel

Klopp roser van Gaal

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share