Kluivert: Svært for van Gaal

Patrick Kluivert indrømmer, at det har været hårdt for ham at se sin gode ven i stormvejr i United.

De sidste knap to sæsoner med Louis van Gaal som manager, har været en tur på godt og ondt for United. Opture er hurtigt blevet afløst af store skuffelser, der igen er vendt til fine resultater og håb om topplaceringer.

En af Louis van Gaals gamle elever og tidligere assistent på det hollandske landshold, Patrick Kluivert, indrømmer da også, at det er hårdt at se på den tumult der er omkring van Gaal i medierne. Og han ved, at det tager hårdt på van Gaal selv.

– Jeg kender van Gaal godt, og ved, at det har taget hårdt på ham. Han er en stolt mand, og havde ikke forventet at møde så meget modstand i United. Det har været hårdt for mig at se. Men resultaterne har ikke været som forventet og ønsket, når man har et budget på 300 millioner pund.

– Folk i ledelsen vidste hvad de fik, efter hans tid i Bayern og Barcelona. Jeg håber han kan blive og fuldføre kontrakten, men det bliver svært, siger Kluivert.

Flere gange i løbet af denne sæson har van Gaal hængt i en tynd tråd, i hvert fald i følge de britiske medier. Og senest er der kommet rygter frem, om at United har lavet en forhåndsaftale med Jose Mourinho.

Men ifølge den tidligere hollandske bomber, der nu er træner for landsholdet i Curacao, bør folk sætte pris på van Gaal. Han bør være i samme kategori som Mourinho og Guardiola, som han var med til at få frem i karrieren.

– Van Gaal fortjener samme respekt som Pep og Jose, måske endda mere. Han startede i spillet længe før dem, og har været med til at bringe dem frem i deres karrierer. Både som spillere og som trænere. De skylder begge van Gaal en stor tak, lyder det fra Kluivert i følge Daily Mail.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Billeder: Manchester is red!

Næste artikel

Fire mand på ungdomslandsholdet

ANNONCE