Fire mand på ungdomslandsholdet

Rashford er en af fire mand, der er udtaget til det engelske ungdomslandshold.

United har givet chancen til en række unge talenter i denne sæson. Flere af dem har grebet chancen, og er nu også kommet med omkring de engelske ungdomslandshold.

Marcus Rashford har været flyvende siden sin debut mod FC Midtjylland, senest blev han matchvinder i gårsdagens derby mod City. Han er udtaget til det engelske u20-landshold, der møder Canada på Keepmoat Stadium.

Det kan blive rent rødt i front for England, da Ashley Fletcher ligeledes er udtaget til kampen mod canadierne. Fletcher er pt udlejet til Barnsley i League One, hvor han gør en god figur og har scoret flere mål, der har bragt klubben tæt på play-off positionerne.

Cameron Borthwick-Jackson er så småt tilbage efter skade, og er nu udtaget til det engelske u19-landshold, der skal til Spanien, for at spille tre kvalifikationskampe til EM. Spanien, Grækenland og Georgien venter i disse kampe for englænderne.

Ro-Shaun Williams har endnu sin debut til gode, men har været med omkring truppen ved flere lejligheder, og er nu udtaget til det engelske u18-landshold, der skal møde Irland og Østrig.

Det er dog tvivlsomt om United er villige til at lade Williams og Borthwick-Jackson drage afsted, da disse kampe kolliderer med Uniteds eget kampprogram.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Kluivert: Svært for van Gaal

Næste artikel

LvG: Rashford gjorde noget, som jeg aldrig har set før

ANNONCE