Koeman: Rooney er velkommen i Everton

Everton-manager Ronald Koeman er interesseret i Wayne Rooney, og ifølge Sky Sports vil Manchester United-anføreren overveje Merseyside-klubbens interesse.

I januar blev Wayne Rooney den mest scorende Manchester United-spiller nogensinde, men klubbens anførers rolle på holdet er blevet væsentligt mindre i denne sæson.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Rooney har blot spillet otte Premier League-kampe fra start i denne sæson, og det har sat gang i rygterne om et skifte væk fra klubben.

Everton-manager Ronald Koeman har tidligere udtrykt interesse for Rooney, der startede sin karriere hos Everton, og nu udtrykker hollænderen endnu engang interesse for Rooney.

– Han har stadig to eller tre år foran sig, hvor han kan spille på det højeste niveau. Hvad sker der i slutningen af sæsonen? Jeg ved det ikke. Efter min mening er han en spiller, der kan gøre Everton stærkere, end de er nu, vurderer Koeman ifølge Sky Sports.

– Det handler om, hvad spilleren vil, hvad Manchester United skal gøre, og vi er ikke involveret i det projekt. Men enhver spiller, som vi føler kan gøre holdet stærkere, er velkommen hos Everton.

Sky Sports skriver desuden, at Rooney har tænkt sig at overveje en retur til sin barndomsklub til sommer. Den 31-årige United-legendes kontrakt med United udløber i sommeren 2019.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Phil Jones er klar igen

Næste artikel

Mourinho: Carrick fortjener hæder

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share