Kompany: Januzaj fylder meget

Adnan Januzaj er en af de spillere, der på trods af sin unge alder tør sige sin mening i omklædningsrummet. Det fortæller Vincent Kompany.

Selvtilliden fejler ikke noget hos Adnan Januzaj, selvom han blot er 19 år gammel og i øjeblikket varmer bænken for Manchester United. 

For offensivspilleren er en type, man lægger mærke til i omklædningsrummet. Sådan lyder det fra Manchester City-anfører Vincent Kompany, der er holdkammerat med Januzaj på det belgiske landshold. 

– Der er et par stykker (som skiller sig ud, red.). I Belgien er der f.eks. Romelo Lukaku og Adnan Januzaj. 

– Der er altid et par spillere med en stærk personlighed, der altid har noget at sige, siger Kompany til FourFourTwo.com. 

Januzaj står indtil videre noteret for tre landskampe, efter han i foråret valgte at optræde for Belgien frem for bl.a. Albanien. 

Den tidligere Anderlecht-spiller fik sit gennembrud hos United i sidste sæson, hvor han var et af de få lyspunkter. Det blev han belønnet for med en femårig kontrakt af klubben. 

Januzaj har dog indtil videre haft svært ved at vinde Louis van Gaals gunst, efter hollænderen overtog managersædet på Old Trafford. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rafael tror på guld

Næste artikel

Martinez: De Gea kan blive bedre end van der Sar

ANNONCE