– Lærte at lave mad takket være Sir Alex

Ferguson sørgede for at Daniel Nardiello blev sendt på madlavningskursus, inden han fik lov at flytte i egen lejlighed.

Uniteds akademi er blandt de bedste i verden, og der løber adskillige spillere rundt i de lavere engelske divisioner med en ungdomsfortid i United. En af dem er Daniel Nardiello, som i dag spiller for Bury.

Han blev hentet til United som ungt angrebstalent i 1999, og den nu 31-årige Nardiello takker Sir Alex Ferguson for hans store engagement og påvirkning. Også selv om skotten i første omgang blev msforstået fa han ringede og tilbød Nardiello en kontrakt.

– Her 17 år efter driller jeg stadig min søster. Hun tog telefonen og gav den til min far. Hun sagde bare “det er en Alex, resten forstår jeg ikke grundet den stærke skotske accent”. Men min far blev helt målløs da han så opdagede det var den største klub-manager gennem tiderne som var i røret, fortæller Nardiello til the Mirror.

Nardiello slog aldrig for alvor igennem i United, men har siden han forlod klubben haft en fin karriere i blandt andet Barnsley, Rotherham, Blackpool og nu altså i Bury. Det er desuden også blevet til en enkelt landskamp for det walisiske landshold.

Angriberen ser tilbage på hans tid i United som ungdomsspiller, og mener det var de bedste år af hans liv. Efter han i 1999 skrev under med United, flyttede han sammen med tre andre unge spillere ind hos en familie tæt på Carrington-træningsanlægget.

– Vi var en gruppe knægte uden bekymringer i livet. Vi skulle bare ordne vores værelser, og da vi fik en årlig lønstigning på 100 pund om ugen, følte vi os jo rigere end Nationalbanken, siger Nardiello.

En af de ting han ser tilbage på med stor taknemlighed er, da han spurgte Sir Alex om lov til at flytte ind i sin egen lejlighed.

– Aldrig i livet, råbte han, hvorefter han spurgte om jeg kunne lave mad. Det var ikke min stærke side måtte jeg jo indrømme. Kort efter tilbød han mig, at jeg kunne få mit eget, hvis jeg tog 12 ugers madlavningskursus sammen med kokken vi havde på træningsanlægget.

– Selv da jeg havde været igennem og klaret kurset var han ikke helt tilfreds. Han overholdt vores aftale, og jeg fik lov at få mit eget, men han holdt af at have fuld kontrol over de unge spillere, fortæller Daniel Nardiello.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U18: Hattrick af Demetri Mitchell

Næste artikel

Ronaldo afgørende for Di María-skifte

ANNONCE