Ronaldo afgørende for Di María-skifte

Ángel Di María er angiveligt meget tæt på et skifte til Manchester United. En udvikling, som til dels skyldes, at Cristiano Ronaldo har lovprist den nordengelske klub.

Som OldTrafford.dk kunne berette lørdag aften, er der angiveligt sket et skred i sagaen om Ángel Di María, som har besluttet sig for at forlade Real Madrid – til fordel for Manchester United.

– Så snart Di María hørte om interessen fra Manchester United, blev han begejstret over muligheden for at komme til Old Trafford, siger SkySports’ Guillem Balague om den 26-årige kantspiller.

– I første omgang viste Paris Saint-Germain interesse i at hente ham, og de var også klar til at møde hans lønkrav på 8 mio. euro om året – men aftalen, som United kunne tilbyde, var langt mere interessant for ham.

Og skulle den argentinske kantspiller ende i Manchester United, som rigtigt meget peger i retning af, mener Balague, at “de røde djævle” særligt har én bestemt person at takke.

– Cristiano Ronaldo har også talt om United i store ord, og er lykkedes med at overbevise ham om at skiftet er en god idé, også selvom de ikke spiller europæisk denne sæson.

– For det første er United en klub med langt større prestige (end PSG, red.) i Europa, og for det andet er det et nyt projekt, hvor han ved, at han vil blive en af lederne.

– Han er også meget begejstret over muligheden for at kunne arbejde med Louis van Gaal – og alle forventer, at aftalen snart bliver lukket.

Ángel Di María forventes at få Cristiano Ronaldos tidligere trøje med nummer 7. Argentineren spillede i den seneste sæson 34 La Liga-kampe, i hvilke det blev til 4 scoringer og 17 oplæg.

Forrige artikel

- Lærte at lave mad takket være Sir Alex

Næste artikel

Avis: United tæt på hollandsk VM-duo

ANNONCE