Lambert: Der var ikke rødt kort

Tackling på Ashley Young fra Gabriel Agbonlahor i dagens kamp mod Aston Villa resulterede som bekendt i et direkte rødt kort til angriberen. Ifølge Aston Villas manager, Paul Lambert, skulle det røde kort aldrig have været oppe af dommerens lomme.

Der var drama for alle pengene, da Manchester United og Aston Villa mødtes på Villa Park i eftermiddags. Kampen vil formentlig af mange blive husket for et diskutabelt rødt kort, som virkelig har delt vandene i timerne efter dommerens sidste fløjt. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Én af dem, der melder sig i koret af kritikere af dommer Lee Masons beslutning om at udvise Gabriel Agbonlahor for tacklingen på den tidligere Aston Villa-spiller, Ashley Young, er Aston Villas manager.

– Hvis dét er et rødt kort, så kan du lige så godt pakke dine ting sammen og gå hjem, udtaler Paul Lambert.

Aston Villa manageren mener ikke, at hans spiller foretog sig noget ulovligt og siger samtidigt, at Ashley Young indrømmede, at det var ham selv, der havde foretaget sig noget ulovligt. 

– Jeg talte med Brad Guzan efter kampen, og han sagde at Young indrømmede, at han havde lavet frispark på Gabby, udtaler en oprørt Aston Villa manager.

– Der er en god chance for, at vi appelerer. Jeg kunne forstå Kieran Richardsons udvisning i sidste uge, men Gabbys var aldrig et rødt kort.

Manchester United indtager en foreløbig tredjeplads i den engelske Premier League.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Falcao: Min måde at takke fansene på

Næste artikel

Carrick: Håber der kommer meget mere fra Falcao

ANNONCE