Landsholds-profiler hylder Eriksen: Han er en top spiller og person

Christian Eriksen har været i topform i landsholdspausen og scorede blandt andet et fremragende mål i kampen mod Kroatien. Det er noget både Kasper Hjulmand og hans danske medspillere hylder.

Christian Eriksen er blevet rost til skyerne i de engelske medier. Det har været svært at håbe på en så veloplagt Eriksen i Manchester United, og danskeren har også taget det med sig over til landsholdet. Det glæder hans danske kollegaer sig også over.

– Det var ikke kun mod Frankrig. Når jeg ser ham spille for Manchester United, så er man bare ikke i tvivl om, at han er en verdensklasse-spiller, siger Joachim Mæhle til Ekstra Bladet og fortsætter.

– Man kan aldrig klage over at have en kapacitet som ham på holdet. Han er en top, top spiller og en top, top person.

Også den danske målmand Kasper Schmeichel ser Eriksen værdier og lægger vægt på, at det ikke kun de mange mål og assist, der gør at han er afgørende.

– Han har ikke kun den x-faktor, alle hold har brug for. Han leverer også et kæmpe løbearbejde og er med i alle spillets faser. Der er ingen tvivl om, at han er en utrolig vigtig spiller for os.

Christian Eriksen har, udover i sin pause fra fodbold, været en fast bestandel på landsholdet, og det virker ikke umiddelbart, som om at det ændre sig. Landstræner Kasper Hjulmand smider også med roser efter den 30-årige danskeren.

– Det mest dækkende ord om Christian er vel afklaret. For han er så afklaret i alt, hvad han foretager på en fodboldbane.

– Den mand kan ikke blive stresset på en fodboldbane. Han er så rolig, så klog og spiller med så stort et overskud. Det er virkelig en fornøjelse af opleve.

Erik Ten Hag har i længere tid haft Eriksen på holdkortet i Manchester United. Eriksen skal derfor højest sandsynligt i aktion igen i weekenden, hvor Manchester United møder Manchester City.

Forrige artikel
United-spillerne mod Brentford

Bruno Fernandes forsvarer målløse Ronaldo efter landsholdsnederlag til Spanien

Næste artikel

Jaap Stam kritiserer Martinez-debat: Herovre tror alle, at man skal være høj og stor som centerback

ANNONCE