Larsson ser frem til besøg fra United

Henrik “Henke” Larsson glæder sig til at se United besøge Sverige, og følger stadig klubben tæt.

Ganske vist var det ikke lang tid Henrik “Henke” Larsson nåede at få i United-trøjen. Men den målfarlige og sympatiske svenske angriber har alligevel en stor stjerne hos de fleste United-fans, og Larsson følger fortsat United tæt.

Han ser derfor frem til Uniteds besøg i Gøteborg i den kommende weekend, hvor Mourinhos mandskab skal op mod Galatasaray.

– United er store her i landet, og har altid været det. Det er i Gøteborg, og jeg var der også sidst United var her, hvor de spillede mod Barcelona. Der var mange fans dengang og det bliver uden tvivl det samme igen.

– Jeg forsøger stadig at se United så meget jeg kan, når det ikke falder sammen med vores egne kampe, fortæller Henke, der i dag er manager for Helsingborg i den bedste svenske række.

13 kampe blev det til i 2006/07-sæsonen for Larsson, da Ferguson hentede ham på lån. Og den tidligere angriber glæder sig specielt til at se unge Marcus Rashford i aktion.

– Jeg har set lidt af Marcus Rashford og han ser virkelig spændende ud. Det er et spørgsmål om at få ham udviklet fra at være et stort talent, til at være en stor stjerne, siger Larsson til manutd.com.

United og Galatsaray spiller på lørdag klokken 19.30 i Gøteborg.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

U21: Sikker sejr mod Salford

Næste artikel

Medie: United og Juve enige

ANNONCE