U21: Sikker sejr mod Salford

Uniteds reserver var i aktion i går aftes, og det blev til en sikker sejr ude mod Salford.

Warren Joyce og de unge reserver var i går aftes på besøg hos Salford City, og det blev til en sikker sejr for United i sæsonens anden træningskamp. United rejste hjem med en sejr på 1-5 i kufferten.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

James Wilson kom hurtigt på måltavlen, men hjemmeholdet fik udlignet på straffespark efter godt tyve minutters spil. Herefter var der ophold i scoringerne indtil uret rundede 60 minutter. Men så gik det også stærkt.

To scoringer af Joshua Harrop – det ene en flot perle hvor han lobbede bolden over keeperen – et mål af Tosin Kehinde og til sidst også en scoring af indskiftede Demetri Mitchell afgjorde kampen. United-spillerne var ganske enkelt i bedre form end hjemmeholdet, der gik ned i løbet af kampen.

Godkendt præstation af det unge mandskab, hvor specielt der skal gives ros til keeper Dean Henderson, som flere gange hev fornemme redninger frem, mens også Joshua Harrop leverede en flot præstation.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

De seneste Pogba-rygter

Næste artikel

Larsson ser frem til besøg fra United

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share