Legende råder Falcao til United-skifte

Den colombianske fodboldhelt, Faustino Asprilla, har fortalt sin landsmand, Radamel Falcao, at han bør skifte til Manchester United til sommer.

Rygterne omhandlende Sir Alex Fergusons flirt med topklasseangriberen Radamel Falcao synes ikke at ville dæmpe sig lige foreløbigt. Nu puster den tidligere Newcastle-angriber Faustino Asprilla nyt liv i transfersagaen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi (han og Falcao, red.) snakkede om det, og han spurgte mig, hvem jeg synes, han skulle skifte til, siger Faustino Asprilla til the Daily Mail.

– Han ved, at alle store klubber i verden vil have ham, men han er ikke en spiller, for hvem penge er det vigtigste. Han vil være et sted, hvor hans familie kan føle sig tilrette, og hvor han vil få succes. Med klubber som Real Madrid, PSG og Manchester City er det svingende med præstationer – derfor fortalte jeg ham, at han bør skifte til Manchester United.

Den manglende brik

Faustino Asprilla ser Radamel Falcao og Manchester United som det perfekte match, og desuden vil de nykårede engelske mestre blive ustoppelige med colombianeren og Robin van Persie på toppen.

– Manchester United har ikke den trænerudskiftning, som mange andre har. Dermed heller ikke usikkerheden uden for banen. De er stabile i alt, de foretager sig.

– Derudover er Falcao et rigtigt familiemenneske. Han vil synes godt om den måde, hvorpå Sir Alex Ferguson behandler sin trup på som var det en stor familie.

– Skifter han til Manchester United, bliver han den manglende brik i forhold til Champions League-succes. Robin van Persie og Falcao bliver uhyggelige ved siden af hinanden.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Nistelrooy skal være træner

Næste artikel

Fergie: Welbeck bliver farligere

ANNONCE