Lindelöf døjer med rygproblem

Victor Lindelöf har haft en mindre rygskade i et par uger. I går aftes tvang den ham fra banen i Sveriges landsholdskamp mod Frankrig.

Victor Lindelöf spillede fuld tid inden landsholdspausen i Uniteds sejr over Everton, på trods af at han i længere tid har døjet med smerter i ryggen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Ice Man” startede inde i Sveriges 4-2 nederlag til Frankrig i Nations League i går aftes, men måtte udgå ved halvleg. Det svenske landsholds assistenttræner Peter Wettergren har bekræftet at det var det samme rygproblem der så ham nødsaget til at forlade banen:

– Victor følte noget smerte efter kampen mod Kroatien, men sagde at han ville give alt for holdet i den næste kamp. Han var i stand til at træne fint dagen før kampen mod Frankrig og sagde han ville presse sig selv hvis nødvendigt. Ved halvleg gav han mig signal om at han ikke kunne fortsætte på banen.

Skaden gør Victor Lindelöf tvivlsom til kampen mod West Bromwich på lørdag, hvilket måske åbner døren for Axel Tuanzebe der har startet to kampe i denne sæson.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medier: United på jagt efter ny midterforsvarer

Næste artikel

Andy Cole forsvarer United-ledelsens ageren på transfermarkedet

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share