Medier: United på jagt efter ny midterforsvarer

Flere medier fortæller, at Manchester United leder efter en ny midterforsvarer. Heriblandt går navnene på alt fra Raphael Varane til David Carmo.

Manchester United leder angiveligt efter en ny midterforsvarer, da de ikke fik hentet en i sommerens transfervindue, og skal man tro den evige rygtemølle, er der flere navne på den ønskeliste.

Den franske superstjerne

Det første navn er et velkendt en af slagsen. El Mundo Deportivo og Manchester Evening News skriver begge, at United er interesserede i Real Madrids Raphael Varane. Umiddelbart et navn, der hører til i den absolutte elite blandt europæiske forsvarsspillere, men United skulle angiveligt tro på, at man kan få franskmanden billigere og nemmere end som så.

For det første udløber Varanes kontrakt i sommeren 2022, og for det andet har den 27-årige stopper ikke spillet på vanligt høje niveau i denne sæson, og det er op til United at overbevise Varane om at skifte klub. United havde, både Varane som transfermål i 2011, da man i stedet hentede Phil Jones, og i 2018, da Mourinho desperat ønskede en forsvarsspiller, og nu håber man, at tredje gang er lykkens gang.

Det store, portugisiske potentiale

Anden mulighed er et mere ubeskrevent blad, nemlig Bragas midterforsvarer David Carmo. Carmo er en 21-årig stopper, der med et par flotte sæsoner i Braga har fået klubberne til at spærre øjnene op for ham. Han har alt, der skal til for at supplere Maguire i midterforsvaret; dygtig med bolden, hurtig, duelstærk og læser spillet fremragende.

Flere medier har i et par dage bragt historien om, at United har Carmo i kikkerten, men der skulle ifølge The Athletic være konkret interesse fra United. Dog ser det ikke ud til, at det bliver en nem kamp – flere store klubber, heriblandt en unavngiven top seks-klub – er også i kamp om at sikre sig Carmos underskrift.

David Carmo underskrev en ny kontrakt tidligere på året, hvor hans tidligere frikøbsklausul på 20 millioner euro er fordoblet. AS Roma fik angiveligt et bud på 14 millioner euro afvist i sommers, hvorfor man efterfølgende hentede Manchester Uniteds Chris Smalling på en permanent aftale i stedet.

OPDATERING: Tyske Bild melder, at sommerens interesse for Leipzigs Dayot Upamecano ikke er død – faktisk arbejder man på at kunne få en aftale i hus med ham i januartransfervinduet, da Bayern München angiveligt skulle have en aftale på plads med ham til sommer.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Deschamps roser den forbedrede Martial

Næste artikel

Lindelöf døjer med rygproblem

Relaterede artikler
Total
0
Share