Lindelöf mod Aston Villa

Lindelöf misser West Ham-kamp efter indbrud i hjemmet

Victor Lindelöfs familie havde ubudne gæster, mens midtstopperen var rejst til London for at møde Brentford. Familien er så påvirket, at den 27-årige svensker misser weekendens kamp mod West Ham.

Victor Lindelöfs hustru, Maja Lindelöf, fik sig onsdag en ubehagelig oplevelse, mens hun var alene hjemme med sine to små børn.

Ubudne gæster havde nemlig trængt ind i familien Lindelöfs hus i Manchester, mens United var på Premier League-togt i London.

Maja Lindelöf har delt sine beretninger om den ubehagelige oplevelse på Instagram, hvor hun skriver, at hende og børnene gemte sig i et aflåst rum, så indbrudstyvende ikke ville finde dem.

I forsøget på at sunde sig er hele familien taget til Sverige, og derfor misser Victor Lindelöf altså weekendens kamp mod West Ham.

Ralf Rangnick bekræftede også forsvarsspillerens fravær på fredagens pressemøde.

– Han (Lindelöf, red.) fortalte mig, at han har brug for at blive hjemme. Han ønsker ikke at forlade sin familie lige nu. Jeg er selv far til to børn, så jeg forstår det fuldt ud. Vi er derfor blevet enige om, at han ikke er med i truppen til kampen, sagde United-manageren.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel
Ronaldo og Rangnick

Skadesupdate fra Rangnick: Flere offensive esser er tvivlsomme

Næste artikel

Startopstilling: Maguire tilbage som kaptajn

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share