Ronaldo og Rangnick

Skadesupdate fra Rangnick: Flere offensive esser er tvivlsomme

Ralf Rangnick afslører, at flere offensive spillere som Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Edinson Cavani er tvivlsomme forud for morgendagens opgør mod West Ham.

I midtugen var spillere af Manchester Uniteds egen avl 100 procent ansvarlig for scoringerne mod Brentford, og det kan være, at Ralf Rangnick skal håbe på, at klubbens egne igen slår til. For flere offensive kræfter skulle ifølge chefen være tvivlsomme. Først og fremmest Cristiano Ronaldo, der blev skiftet tidligt ud i midtugen.

– Cristiano (Ronaldo, red.) er et spørgsmålstegn. Han har et problem med nakken. I går fik han behandling for det i to-tre timer, og vi må vente med at se, hvordan han har det, udtalte Rangnick på dagens pressemøde.

Ligeledes er Edinson Cavani og Jadon Sancho, som begge ikke var med i truppen mod Brentford, fortsat tvivlsomme af to vidt forskellige årsager. Rangnick afslørede således om de to offensive spillere:

– Edi (Cavani, red.) har ikke trænet med holdet endnu, men gør det forhåbentlig i dag. Efter træningen tager vi den endelige beslutning om, hvorvidt han er klar til at spille med i morgen.

– Vi er nødt til at holde øje med, hvor Sancho står. Som I ved, var han til begravelse i onsdags og følte ikke, han var klar til at træne med i går, da han stadig er påvirket af situationen. Jeg snakker med ham efter træningen i dag for at høre, om hans hoved og form er klar til at spille, siger Rangnick.

 Syge Wan-Bissaka, Lingard med kontraktudløb og en formodentligt klar skotte

Udover de offensive esser er der flere spillere, der døjer med skavanker enten af den ene eller anden form. Til pressemødet var der mange spillere, Rangnick skulle adressere, da han blev spurgt ind til skadessituationen. Her først lidt om Aaron Wan-Bissaka og Jesse Lingard:

– Aaron kommer ikke til at spille. Han er stadig syg. Jesse var tilbage i træning i går og kommer også til at træne i dag. Herefter tager vi beslutningen om, hvorvidt han er klar til kamp.

Ralf Rangnick afslører også, at Scott McTominay døjede med småproblemer efter kampen, men efter konsultation med læger og spilleren selv, burde midtbanemanden være fit for fight til lørdagens opgør

Forrige artikel

Rangnick italesætter spekulationer om Lingards fremtid: Det er op til ham at tage en beslutning

Næste artikel
Lindelöf mod Aston Villa

Lindelöf misser West Ham-kamp efter indbrud i hjemmet

ANNONCE