Lingard: Pres på de andre nu

Jesse Lingard mener, at United med sejren over Watford sætter de andre tophold under pres.

I går var en god dag at være United-fan på. Nå ja, Liverpool vandt godt nok, men det skete som bekendt over Manchester CIty, som i den samlede stilling lige nu er en langt større konkurrent end Klopps tropper. Arsenal tabte samtidigt til West Brom, og det gør, at United lige nu er lige efter sæsonens store overaskelse, Leicester, på andenpladsen. 

Jesse Lingard, som havde fået genvalg i startopstillingen, siger, at Manchester United sender et klart til de andre tophold med den sene sejr over Watford. 

– Det var et stort resultat. Nu sætter vi de andre favoritter under pres, og det er rigtigt fint. Det var den perfekte måde at slutte kampen på, fordi samlet set blev det ret rodet undervejs. Forholdene var ret vanskelige, så det var dejligt at tage tre point i sidste ende, sagde Lingard til Manutd.com

– Der er rigtig mange kampe i de næste måneder, og vi har desværre en del skader i truppen. Nu handler det om at vinde så mange kampe som muligt inden jul, og så tror jeg også, at vi kommer til at stå stærkt. 

Jesse Lingard var slet ikke i tvivl om, at United kunne finde et mål i de sidste sekunder i kampen, selvom det var et hårdt slag, da Watford kort før tid blev tildelt straffesparket. 

– Jeg troede på det. Vi skabte en masse chancer undervejs, og jeg skulle helt sikkert have scoret et par stykker selv, det indrømmer jeg gerne. Jeg skal arbejde lidt på nogle ting i mit spil i de kommende uger. 

– Det var dejligt at se, at Bastian fik en tå med i den sidste scoring. Den har været undervejs et stykke tid for ham, og han fortjener det virkelig. 

United skal på banen igen onsdag, når PSV gæster Old Trafford i Champions League. 

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Memphis er glad for Giggs-vejledning

Næste artikel

Neville: En god dag for United

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share