Neville: En god dag for United

Gary Neville fortæller, at United havde en ‘perfekt’ dag i går med en sejr samt nederlag til både Arsenal og City.

United vandt lørdagens tidlige kamp, da Schweinsteiger i de sidste minutter sendte bolden mod mål og Watfords Troy Deeney dirigerede den ind. Efter det tabte både Arsenal og City til henholdsvis West Bromwich og Liverpool.

Den tidligere United-spiller Gary Neville fortæller i sit virke som ekspert på SkySports, hvordan han så dagen for United og hvilket perspektiv, han ser for holdet. 

– Da Watford udlignede til 1-1, tænkte jeg, at de fortjente det. Derfor må det også have været et slag for dem, da United scorede igen. Den bedste måde at vinde på, er at score i de sidste minutter, for det giver ikke modstandere meget tid til at reagere.

– Jeg vil tro, at United er meget tilfredse med, at de er med i toppen. De spiller ikke det bedste, de kan, men de henter point og vinder kampe, og dette resultat var stort for dem.

Nevilles tidligere holdkammerat fra United-dagene, Paul Scholes, har flere gange kritiseret holdet for det spil, der bliver leveret. Gary Neville er imidlertid imponeret over den stærke defensiv.

– Jeg ved godt, at der var et udfald i Arsenal-kampen, men generelt har de gjort det fornemt defensivt de seneste 12 måneder. Indtil i dag (lørdag, red.) havde de ikke indkasseret et mål i 11 timer. De er meget resolutte defensivt.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Lingard: Pres på de andre nu

Næste artikel

Van Gaal: Champions League går efter planen

ANNONCE