Liverpool gjorde det svært for Manchester United

Ryan Giggs erkendte efter kampen, at Manchester Uniteds spil ikke var prangende, da de søndag eftermiddag slog Liverpool 2-1.

Efter en skuffende første halvleg kom Liverpool uventet foran i kampen i anden halvleg, da Manchester United her til eftermiddag var på besøg på Anfield.

Men trods Steven Gerrards mål til 1-0, så kom Manchester United tilbage i kampen med mål fra Rafael da Silva og senere Robin van Persie, som scorede Manchester Uniteds første mål på straffespark i denne sæson ud af nærmest utallige forsøg.

Efter kampen erkendte Manchester Uniteds Ryan Giggs, at gæsternes spil var hæmmet af et selvsikkert Liverpool-hold.

– Jeg tror, at vi i de sidste 3-4 år er kommet hertil og tabt, selvom vi var det bedste hold på banen. Sådan er livet sommetider.

– Det var særligt hårdt mod et hold som Liverpool, som holder på bolden så godt, og selv når de er nede på 10 mand, så ændrer de ikke spillestil. Publikum var med dem, og vi spillede ikke særlig godt. Vi holdt ikke godt nok på bolden. Så det var dejligt at se Rafaels mål, som nok løftede vores spil, sagde Ryan Giggs efter kampen til Sky Sports.

– Det er et svært sted at spille. Liverpool ville selvfølgelig lægge en ekstra fejd ind i det som følge af den specielle dag, og det gjorde de. Så alt i alt, gjorde Liverpool det svært for os, men vi kunne også have spillet bedre.

Forrige artikel

United sejrede på Anfield

Næste artikel

Shelvey undskyldte til Sir Alex Ferguson

ANNONCE