Liverpool-sponsor vil udfordre Nike

Amerikanske Warrior har tænkt sig at konkurrere med Nike, når Manchester Uniteds udstyrsaftale skal genforhandles senere i år.

I 2011 forgyldte Warrior Liverpool ved at indgå en tøjaftale, som sender 25 millioner pund ned i Anfield-klubkassen. Nu går amerikanerne efter at styrke positionen på det engelske marked ved at gå ind i Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge Daily Mail har Warrior meddelt United, at de er interesseret i at gå i budkrig med Nike om klubbens udstyrsaftale, som bliver genforhandlet senere i år.

I øjeblikket modtager United årligt 23,5 mio. pund fra Nike, men en ny aftale vil blive langt dyrere. Langt over 30 mio. pund forventer United at kunne score på tøjsponsoratet efter 2015, når den nuværende aftale med Nike udløber.

Nike har i øjeblikket eneret på at forhandle med United, men retten til at monopolforhandle udløber sidst på sommeren, hvorefter Warrior vil være fri til at komme med deres tilbud.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hvornår får Manchester United trofæet?

Næste artikel

Startopstillingen mod Villa

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share