Luckhurst om Uniteds midtbanefremtid: Pogba er væk – Rice interesseret i United-projekt

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst har gravet lidt ned i, hvad der egentlig kommer til at ske med Manchester Uniteds midtbane på den anden side af sommeren.

Ak, ja. Manchester Uniteds centrale midtbane. Det er efterhånden ved at være mange år i træk, den position både har været en akilleshæl og et stort samtaleemne for klubben. Det tyder på, at der skal til at ske noget. I hvert fald ifølge Manchester Evening News’ Samuel Luckhurst.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Journalisten fra den lokale avis har gravet ned i, hvordan fremtiden reelt ser ud for de nuværende spillere på Manchester Uniteds midtbane, mens han også har kigget på, hvilke spillere, der kan komme ind.

Først og fremmest fortæller han, meget uoverraskende, at Paul Pogba ligner en færdig mand i Manchester United. Franskmandens kontrakt udløber til sommer, og trods flere flotte kontrakttilbud fra Manchester United, har han ikke valgt at forlænge.

Samtidig bekræfter Luckhurst også, at der sås stor tvivl om Donny van de Beeks fremtid i klubben, hvorfor hollænderens nye lejeophold i Everton kan være monumentalt. Med de to spilleres usikre fremtid betyder det, at der er nye folk, der skal tage over.

Først og fremmest kan man kigge internt i klubben, hvor James Garner, der er udlejet på andet år til Nottingham Forest, er håbefuld omkring at kunne erobre en plads i Manchester Uniteds startopstilling i den kommende sæson.

Garner har haft 12 flotte måneder i den røde Forest-trøje, og håber på at kunne slutte flot af i den traditionsrige Championship-klub. Kilder tæt på Garner skulle være fortrøstningsfulde omkring hans muligheder for at bryde igennem under en ny manager næste sæson.

På transferfronten bliver det så dét mere interessant. I West Ham render en midtbanespiller rundt, som de fleste Premier League-klubber og -fans vil elske at have i Declan Rice, og Luckhurst fortæller, at Hammers-kaptajnen er interesseret i Manchester United.

Problemet skulle dog være, at Rices kontrakt først udløber i 2024, hvorfor West Ham sagtens kan presse prisen op i et leje, hvor selv kæmpeklubber som Manchester United ikke ønsker at være med. Derfor kan man forestille sig et scenarie, hvor en Declan Rice-transfer først kan komme på tale i sommeren 2023.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
17
Shares
Forrige artikel

Kan du hjælpe os med Wordpress?

Næste artikel
Greenwood mod Villa

Nike klipper sponsoraftale med Greenwood i stykker

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
17
Share