Lukaku om medspillere: Nogen gemte sig

Romelu Lukaku retter nu kritik mod en række af sine medspillere efter nederlaget til Sevilla.

Uroen ulmer i Manchester United efter det chokerende nederlag til Sevilla i Champions League. 

Romelu Lukaku var en af de få United-spillere, der fik ros for sin præstation i går, og nu retter han en latent kritik mod sine holdkammerater. 

– Noget var galt med nogen af spillerne, nogen af dem gemte sig. Jeg synes, at vi startede godt, men så lod vi dem få kontrol med kampen. Vi havde nogle få halvstore chancer, men vi scorede ikke, siger Lukaku til BT Sport. 

United kom bagud 2-0 mod slutningen af anden halvleg, før Lukaku reducerede til slutresultatet 2-1. Den 24-årige belgier lægger ikke skjul på, at han er meget skuffet over resultatet og indsatsen fra hjemmeholdets side. 

– Vi burde have gjort det meget bedre i dag, for med den kvalitet vi har på holdet, mener jeg, at vi skulle have gået videre. Men vi fortjente det ikke, for vi var ikke gode nok, siger angriberen. 

Onsdag formiddag har Lukaku imidlertid skrevet en besked på sin Instagram-profil, hvor han lader til at lægge afstand fra sine kommentarer i går aftes. 

– Jeg vil aldrig kritisere mine holdkammerater! Det er normalt at gemme sit ansigt i omklædningsrummet, når du er oprevet, skriver han bl.a. 

United kan nu koncentrere sig om at slutte i top fire i Premier League, mens de stadig har mulighed for at vinde FA Cuppen. 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Ferdinand kritiserer "forfærdelige" United

Næste artikel

Stor kritik af Mourinho-kommentarer

ANNONCE