Lukaku: Solskjær har hjulpet mig meget

United-angriberen er glad for Solskjær og fortæller, at nordmanden har hjulpet ham med at forbedre hans spil.

Lukaku har løftet niveauet, siden Solskjær kom til, og belgieren har da også scoret ni mål i 19 kampe under nordmanden. Under Mourinho blev det kun til seks scoringer i 22 kampe denne sæson. 

– Han har hjulpet mig rigtig meget. På banen, udenfor banen, råd om positionering, og hvordan bolden skal rammes. Alle træninger er offensivt orienteret, og han hjælper os meget. Det kan man se på resultaterne. 

Den 25-årige angriber er heller ikke overrasket over den form, Marcus Rashford har vist på det seneste. Den unge englænder har scoret ni af hans 14 mål under Solskjær denne sæson. 

– Jeg forventede det af ham med de kvaliteter, han har, og det arbejde, han har leveret på banen. Han er en rolig, ung fyr, og han ved allerede, hvad han vil, så jeg er meget glad for de præstationer, han leverer for holdet. 

Selvom United har oplevet en markant opadgående formkurve, lægger Lukaku ikke skjul på, at han er skuffet over at kæmpe om top fire og ikke mesterskabet. 

– Det er spændende, men man vil hellere spille for ligaen frem for top fire. Men vi er der, hvor vi må få det bedste ud af vores situation og bygge videre for fremtiden. 

 

 

 

Forrige artikel

Valverde: United er et stærkt hold

Næste artikel

OT.dk-anbefaler: Hvordan Wes Brown og resten af United stoppede Barcelona

ANNONCE