LVG: En disciplineret indsats

Manageren er tilfreds med dagens resultat, som han kalder utrolig disciplineret. Han er ligeledes godt tilfreds med effekten af 4-4-2-systemet.

Mange fans har i de seneste kampe højlydt udtrykt utilfredshed med Louis van Gaal og 3-5-2-systemet. I kampen mod Leicester var United tilbage i en 4-4-2, hvilket som bekendt kastede en 3-1 sejr af sig. Louis van Gaal kunne lide det han så på banen.

– Det var en meget disciplineret indsats af drengene. Det var vigtigt med en sejr, efter at vi tabte den seneste hjemmekamp. Det var vigtigt at give fansene en god oplevelse og vise, at vi er tilbage, hvor vi skal være, siger Van Gaal til Skysports.

– Vi spillede rigtigt godt i første halveg med tre mål. Jeg sagde til spillerne i pausen, at de skulle gå ud og dræbe kampen nu, men vi endte med at spille lidt for meget baglæns i anden halveg. Vi havde chancer til at score et par mål mere, men i stedet for indkasserede vi et, det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med.

Om ændringen af systemet

Spurgt ind til, hvordan han så formationsændringen, er det en meget tilfreds manager der gør status efter kampen.

– Jeg har rost spillerne. De gjorde det godt i denne formation, fordi de spillede meget disciplineret og derfor var balancen rigtig god på holdet. Vi mistede koncentrationen et par gange i kampen, men alt i alt synes jeg, at det var en god præstation i dag.

Forrige artikel

Uenighed om Fletchers skifte

Næste artikel

Manageren er tilfreds med sine angribere

ANNONCE