LvG: Er nødt til at udnytte Rashfords momentum

Louis van Gaal havde egentlig planlagt at spare Marcus Rashford i dagens kamp mod Aston Villa, men føler ikke at han kan pille det unge talent af holdet, sådan som han spiller i øjeblikket.

Marcus Rashford er ved at slå sit navn godt og grundigt fast som et af engelsk fodbolds mest spændende talenter i øjeblikket.

Lørdag blev han endnu engang matchvinder for Manchester United, da han scorede kampens eneste mål i den spinkle 1-0 sejr over Aston Villa.

Efter kampen udtalte Louis van Gaal at han egentlig havde tænkt sig at undlade den unge komet i startopstillingen mod Aston Villa, men at han ikke føler, at Rashford er til at komme udenom i øjeblikket.

– Jeg ville skifte ham ja. Jeg tvivlede i lang tid. Han er ung og har spillet de sidste, jeg ved ikke hvor mange kampe (12, red.), men i sidste ende gjorde jeg det ikke. Jeg vil udnytte hans momentum, og han var meget positiv, udtaler van Gaal ifølge klubbens officielle hjemmeside.

Van Gaal var også glad for at se, at Memphis – som startede inde idag – havde flere gode aktioner undervejds i kampen.

– Memphis havde mange gode kreative øjeblikke og kunne have scoret. Hans medspillere kunne have scoret på hans oplæg, og du har også brug for en lille smule held, lyder det fra van Gaal.

Desværre kunne United ikke bruge dagens sejr til at lukke hullet til Manchester City, der i lørdagens sene kamp slog Chelsea på udebane med overbevisende 3-0. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Mata roser Rashford

Næste artikel

De Gea hylder generte Rashford

ANNONCE