LvG: FCM vandt andenboldene

Manager Louis van Gaal var skuffet over, at Manchester United ikke formåede at vinde andenboldende – særligt i anden halvleg – mod FC Midtjylland.

Manchester United løb torsdag aften ind i et skuffende 2-1-nederlag til FC Midtjylland. Louis van Gaals mandskab var ellers kommet foran før pausen, men danskerne kom tilbage og vandt. Manageren var særligt skuffet over anden halvleg.

– Når man har en liste på 13 spillere og kan tilføje endnu en spiller til den liste lige før kampen, så er det svært at håndtere. Ikke desto mindre kontrollerede vi kampen efter 10-15 minutter og scorede et mål. Men vi gav også mål væk et minut før pausen, siger Louis van Gaal efter kampen.

– I anden halvleg må jeg sige, at Midtjylland vandt alle bolde, og det er meget skuffende. Vi ved i forvejen, at det er nøglen til kampen, og så scorede de. Og den måde, de scorede på, var også unødvendig. Men vi har stadig en chance, siger manageren.

Van Gaal mener dog ikke, at det skyldes en dårlig indstilling.

– Vi skal snakke om, hvorfor vores spillere ikke var i stand til at vinde andenboldene og holde bolden på vores fødder. Vi havde også mange unødvendige boldtab, vurderer van Gaal og fortsætter:

– Alle spillerne prøver at spille godt. Indstillingen er ikke problemet.

Returopgøret på Old Trafford er allerede på torsdag i næste uge. I mellemtiden skal United en tur til Shrewsbury i FA Cup mandag aften.

 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Forrige artikel

De Gea knæskadet i opvarmningen

Næste artikel

Carrick: Kan kun sige undskyld til fansene

ANNONCE