LVG glæder sig til weekendens kamp

Louis van Gaal nyder det store konkurrenceforhold med Liverpool. Han kan virkelig mærke, at kampene betyder noget helt specielt.

På søndag er det tid igen. En af årets største kampe løber af staben. Den første kamp endte som bekendt lykkeligt, men denne gang skal de røde djævle en tur på Anfield og møde et Liverpool hold, der ikke har tabt en kamp i 2015. Det bliver med garanti en stor mundfuld for holdet, men det ser ud til, at United er ved at finde topformen på det rette tidspunkt.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manageren husker tilbage på 3-0 sejren sidste år med glæde, men pointerer samtidigt, at det er en helt ny kamp denne gang.

– Vi elsker at vinde, men vi hader også at tabe. Lige nu er alle kampene meget afgørende. Hvis vi taber denne kamp, så kan Liverpool overtage vores plads i Premier League, og det skal vi for alt i verden undgå, siger LVG til MUTV.

Tidligere har kampene været meget intense, og der har således været flere udvisninger igennem tiderne. Men spillerne bliver simpelthen nødt til at styre deres følelser i kampen.

– Jeg advarer altid spillerne mod at få kort. Der kan være nogle situationer, hvor dommeren bliver påvirket af omgivelserne, men spillerne skal styre deres følelser, det gælder også ved forkerte kendelser.

– Vi snakkede også om følelser inden Arsenal-kampen, men der var der desværre stadig et rødt kort. Arsenal fortjente også et rødt kort, men fik det ikke. Det handler også tit om at have heldet i situationerne.

– Giggs har stået for analysen op til kampen, men vores kok, Mike Donelly, fortæller også spillerne om, hvor vigtig en sejr mod Liverpool er. Det er vigtigt for spillerne, for disse folk er en del af deres hverdag, så jeg tror, alle er klar over vigtigheden af weekendens kamp.

Om Angel di Maria, der som bekendt modtog det røde kort, starter på banen mod Liverpool, er endnu uvist. Manageren er ikke kommet med nogle indikationer om, hvorvidt der er genvalg til holdet, som klarede det fremragende mod Tottenham.
 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG hylder Carrick efter kontraktforlængelsen

Næste artikel

LVG kommer med skadesupdate

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share