LVG: Hele byen taler om kampen

Manchester summer inden morgendagens opgør, men det handler om at holde følelserne i ro.

I morgen går det lø i det længe ventede derby. Manchester er på den anden ende, både i den røde og blå lejr. Med en sejr kan Manchester United gå forbi naboerne og tilbage på Premier Leagues førsteplads. 

Manageren ved, at det er en følelsesmæssig udfordring for mange fans, men det handler for ham om at bevare begge ben på jorden og ikke lade sig rive med. 

– Jeg ved at det er en meget følelsesmæssig kamp for fansene. Jeg bor i en lille landsby, og her taler folk ikke om andet. Det er dog anderledes for mig, for jeg bliver nødt til at tænke mere rationelt end fansene, siger Louis van Gaal til MUTV.

– De har haft lidt længere forberedelse på grund af vores lange rejse til Rusland, men det skal ikke være en undskyldning, for vi satser stadig på at slå dem alligevel. 

– Jeg tror ikke, det spiller ind, at de er startet så godt. Det havde vi også forventet af så stærkt et hold. Sidste gang vandt vi 4-2 på hjemmebane, og det håber jeg selvfølgelig, vi kan gøre igen, især for alle fansene. 

Kampen fløjtes igang søndag klokken 15.00 og kan ses på TV3+

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schneiderlin: Min selvtillid er god

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Manchester City

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share