LvG sparer Lingard og Wilson

To af Manchester Uniteds mest lovende unge spillere kommer ikke i kamp i Capital One Cup-opgøret mod Ipswich Town i aften, da de skal spares, siger Louis van Gaal.

I mandags sejrede Manchester United U21-mandskab 3-1 over Everton, og med fuld spilletid til både Jesse Lingard og James Wilson i det opgør, kommer aftenens Capital One Cup-kamp for tidligt for dem begge.

– De har haft to rehabiliteringsdage, men jeg får ikke brug for dem til cup-kampen, så der får de begge fri, så de er friske og klar til træningen torsdag, lyder Louis van Gaals dom på de to spillere, der begge tripper for at få deres førsteholdsgennembrud.

Hverken James Wilson eller Jesse Lingard, der i øvrigt begge scorede i mandagens U21-sejr, har fået minutter på førsteholdet i indeværende sæson. 

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

MUST får klubben til at hjælpe United-fans

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Ipswich Town

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share