MUST får klubben til at hjælpe United-fans

Supporterorganisationen Manchester United Supporters Trust har endnu engang skubbet lidt til Manchester United. På opfordring fra MUST gør Manchester United det nu lettere at få visum til Rusland.

Mens der var langt over 5.000 ansøgninger om billetter til Manchester Uniteds udekampe i henholdsvis Brugge og Eindhoven i denne sæson, så ventes interessen for at tage til Moskva og se udekampen imod CSKA Moskva at være ekstrem lille.

Ikke nok med at processen med at få visum til Rusland kan trække tænder ud, så kan man som englænder kun ansøge om visum til Rusland ved at troppe op på landets ambassadekontor i enten London eller Edinburgh.

Men nu har Manchester United Supporters Trust (MUST) fået overbevist klubben om at hjælpe de ellers så rejsevante United-fans.

Klubben har i forvejen en aftale med Ruslands ambassade om at ambassadens folk kommer til Old Trafford til kampen imod Wolfsburg for at ordne spillernes visa.

Denne service har MUST nu fået Manchester United til også at omfatte Manchester United-fans, som ansøger om billet til kampen.

Den ekstra omkostning ved servicen dækker Manchester United desuden også for de ansøgende fans. Det forventes at alle der søger om billet til kampen, vil få billet.
Du kan læse om hvordan du sikrer dig billet til Manchester Uniteds udekampe i Europa her.

Dermed kan Manchester Uniteds spillere alligevel se frem til at få støtte fra The Red Army i Moskva.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

Forsvarsduo skadet før Ipswich

Næste artikel

LvG sparer Lingard og Wilson

ANNONCE