Måske dommedag på tirsdag?

Sunday Telegraph skriver nemlig, at Malcolm Glazer og hans familie, som pt. ejer 19,2 procent af aktierne i Manchester United, på tirsdag skal til møde…

Sunday Telegraph skriver nemlig, at Malcolm Glazer og hans familie, som pt. ejer 19,2 procent af aktierne i Manchester United, på tirsdag skal til møde med den største aktionær i klubben den fælles investeringsfond, Cubic Expression, som ejes af de to irske heste-milliardærer, J.P. McManus og John Magnier.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De to irske rigmænd ejer ialt 28,9% af Manchester United og skulle være interesseret i at sælge deres aktier, hvis det rigtige tilbud kommer.
Imens pønser Glazer familien på at købe Manchester United, som i øjeblikket står til en værdi af 7.500.000.000 kroner.

De engelske regler på børsen siger, at hvis man køber mere end 30% af klubben, så er man forpligtet til at byde på resten af klubbens aktier.
Derfor tales det i øjeblikket om flere strategier, som Glazer kan benytte i hans jagt på det fulde ejerskab af verdens rigeste klub.
Den amerikanske familie, som i forvejen ejer NFL-holdet Tamba Bay Buccaneers, har nemlig problemer med at indsamle alle de milliarder kroner, som der skal til for at købe klubben.
Derfor skulle de have kontaktet flere investeringsbanker om at hjælpe dem med at finansiere et bud på klubben, hvis salgspris vil overstige langt over 9 mia. kroner.

Samtidig pønser de på først at købe klubben for derfor at sælge 20% af aktierne til en rigmand og yderligere 20% skulle blive solgt i mindre portioner på børsen så klubbens fans fortsat kan følge med i klubbens ejerskab.

Og netop er supporterne er Glazers største problem.
Modstanden er nemlig enorm imod et takeover.
Shareholders United er ved at have fået bygget en stor samling af Manchester United-fans op, og de ser ikke, at klubben bliver solgt.

“Vi mener, at størstedelen af klubbens aktier skal ejes af supporerne. Vi vil ikke lade hverken Mr. Glazer, Cubic Expression eller andre købe Manchester United, da de ikke er fodboldfans,” udtaler formanden for Shareholders United, Nick Towle, som især tvivler på Glazers kærlighed til fodbolden.

“Det er vores største bekymring. De er inde i det for pengene. Det er ikke en følelsesladet investering,” udtaler formanden.

Det menes, at op imod 17% af klubbens aktier ejes af fans, som har investeret i klubben for at eje en del af den og ikke for at få et financielt udbytte af den.

OldTrafford.dk opfordrer endnu en gang folk om at melde sig ind i Shareholders United!
Hvis vi ikke står sammen og demonstrerer vores uvilje imod et takeover, så kan vi risikere at se vores klub på en rigmands hænder, som blot vil trække pengene ud af klubben.
Meld dig ind i Shareholders United her:
Shareholders United

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Logo konkurrencen ruller fortsat videre

Næste artikel

Referat: United vinder mesterskabet

ANNONCE