Maguire åbner op om glippet skifte til West Ham

Ifølge Harry Maguire var det ikke kun på grund af ham, at skiftet til West Ham i sommer faldt til jorden. West Ham og Manchester United var heller ikke enige. Det fortæller han på et pressemøde i forbindelse med den engelske landsholdssamling.

Harry Maguire var angiveligt meget tæt på at skifte klub i sommerens transfervindue. West Ham ville betale 30 millioner britiske pund for den tidligere United-anfører, hvilket Manchester United efter sigende skulle have accepteret.

I sidste ende faldt skiftet dog til jorden, da Maguire og United ikke kunne blive en enige om en økonomisk kompensation. Det var i hvert fald historien fra blandet andet The Guardian.

Men nu fortæller Maguire, at det ikke var så simpelt.

– Der var ikke rigtig enighed om en reel aftalte med West Ham mellem begge klubber og mig selv. Så det var ikke bare op til mig at sige: ‘Ja, jeg går’.

– Aftalen var ikke på plads mellem klubberne, så muligheden var der ikke, fordi vi ikke kom langt nok i forløbet, siger han på et pressemøde i forbindelse med den engelske landsholdssamling.

I lørdags spillede Maguire fuld tid i Uniteds dramatiske 2-1-sejr over Brentford, men ellers har det været sparsomt med spilletid til den 30-årige midterstopper i denne sæson. Han koncentrerer sig i øjeblikket kun om at spille sig ind på holdet igen.

– West Ham er en stor klub. Men som jeg sagde, er mit fulde fokus stadig på Manchester United. Jeg vil kæmpe for min plads, men selvfølgelig er regelmæssig spilletid virkelig vigtig for mig, siger han.

Harry Maguire er i disse dage samlet med det engelske landshold. England møder Australien i en træningskamp fredag, inden de tirsdag i næste uge brager sammen med Italien i EM-kvalifikationen.

Forrige artikel

Overblik: Landsholdsopgaver

Næste artikel

Flere førsteholdsspillere var i aktion, da United mødte Barnsley i lukket træningskamp

ANNONCE