The Guardian: Maguires skifte til West Ham er faldet til jorden

Harry Maguire skifter ikke til West Ham i denne omgang. London-klubben er blevet utålmodige, fordi Maguire ikke kunne nå til enighed med United om en økonomisk kompensation. Det skriver Jacob Steinberg fra The Guardian.

Alt tydede på, at den tidligere kaptajn i Manchester United, Harry Maguire, skulle forlade klubben. De to klubber var enige om en transfer på 30 millioner engelske pund, og forsvarsspilleren havde forhandlet personlige vilkår på plads med West Ham.

Men nu er handlen brudt sammen. Harry Maguire kunne ikke blive enige med Manchester United om en økonomisk kompensation. West Ham har derfor flyttet deres fokus hen mod andre alternativer.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Jacob Steinberg skriver, at Harry Maguire krævede i omegnen af 7 millioner engelske pund for at forlade Old Trafford to år før kontraktudløb. Det skal ses i lyset af, at den engelske landsholdsspiller er gået op i løn til denne sæson i kraft af klubbens Champions League-deltagelse.

West Ham har dog ikke 100% afskrevet muligheden for at tilknytte den 30-årige forsvarsspiller i dette vindue. Men som det ser ud lige nu, så bliver skiftet ikke en realitet.

Harry Maguire overværede Uniteds 1-0-sejr mod Wolves mandag aften fra bænken.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

5 kommentarer
 1. Typisk, så overtog grådigheden alligevel fornuften….lad manden rådne op på reserve holdet og lad ham se det kommende EM fra tilskuer pladserne, han griner nok alligevel ned til til banken.

  Den falder tilbage på vores kære Solskjær der åbenbart mente at Maguire var mere værd end Van Dijk.

  Trist og uværdig for en tidligere club captain der nok aldrig vil blive husket for noget positivt og da slet ikke nu.

  GGMU

 2. Mon ikke han kommer på andre tanker, når transfer-slutningen nærmer sig. Jeg spår han maks vil få 10 kampe i år. Bare se i kampen mod Wolves, hvor det er Lindelöf som kommer ind…

  1. OH

   Enig, men håber da alligevel nogle vil hoppe på limpinden, så klubben kan få nogle tiltrængte dadler i kassen, samt slippe for hans enorme løn hver måned.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Nedtakt: Tre observationer i sæsonåbneren

Næste artikel

Officielt: Kovar på plads i Bayer Leverkusen

ANNONCE