Maguire forsvarer Batshuayi-tackling

Forsvarsspilleren indrømmer, han var en smule nervøs, da VAR-dommerne tjekkede, om han måske skulle have rødt.

Majoriteten af tilskuerne på Stamford Bridge mente nok, at Harry Maguire skulle have haft marchordre, da han sendte sine ene fod godt op mod skridtet på Chelseas Michy Batshuayi i midten af første halvleg. Men han mener selv, han forsøgte at forsvare sig.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg kan se, hvorfor folk mener det. Men jeg følte i øjeblikket, at han ved at lande på mig, og derfor var min naturlige reaktion at strække mit ben for ligesom at holde ham oppe. Det så sikkert værre ud, end det egentlig var, siger han.

Senere i kampen scorede Maguire det afgørende 2-0 mål, og derfor var ærgelsen blandt de mange Chelsea-fans sikkert ikke det mindre. Men United-kaptajnen var dog glad for sit første Premier League-mål i den røde trøje.

– Jeg har misset et par chancer i den her sæson, så jeg var ikke i tvivl om, det første mål var på vej, men det var rart, det skete i dag, siger han.

Der var lidt flere VAR-kontroverser senere i kampen, da Chelsea to gange fik mål annulleret af det omdiskuterede videosystem. Begge gange så det dog ud til, at kendelserne var korrekte.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Fernandes: Vi kan blive bedre med bolden

Næste artikel

Highlights: Martial og Maguire sænkede Chelsea

ANNONCE