Maguire sætter ord på tragedien i München

United kaptajnen hæfter sig blandt andet ved vigtigheden i at lære om klubbens historie, før man trækker den røde trøje over hovedet.

For nøjagtig 64 år siden i dag, måtte 23 mennesker lade livet, da en voldsom snestorm i München medførte, at flyet Flight 609 styrtede allerede inden, det var kommet i luften. Blandt passagererne på flyet var The Busby Babes, som Uniteds hold blev kaldt dengang, hvoraf 8 førstespillere mistede livet, og efterlod klubben i krise såvel som sorg.

I dag italesætter holdets nuværende kaptajn Harry Maguire tragedien og dets efterfølgende betydning for klubben. Dette sker på klubbens officielle hjemmeside.

– Det er en vigtig dag hvert år, når det er årsdag for München-ulykken, hvilket var en stor tragedie. Men det er en tragedie, som klubben har bygget dens traditioner og fundament ud fra, og den viser sammenholdet med fansene, fortæller Maguire.

Anføreren understreger betydning af, at alle nye United-spillere gør sig bekendte med klubbens historie, heriblandt tragedien i München.

– Når man kommer til klubben, lærer man om hvad der skete og om historien bag. Det er tydeligvis en stor og vigtig dag i klubbens historie, forklarer han.

Efter ulykken for 64 år siden, stod klubben overfor en stor udfordring, da de skulle genopbygge holdet. Her viste de, ifølge Maguire, det mod og sjæl, som stadig kendetegner klubben i dag.

– Jeg mener, det er en stor tradition hos klubben. Måden Sir Matt Busby byggede klubben op gennem sammenhold og mod. Jeg tror, det er noget, man nødvendigvis må tage til sig, når man kommer til klubben.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
4
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk Anbefaler: Rooneys rørende fortælling om sit tidligere rasende jeg

Næste artikel

Kan du hjælpe os med Wordpress?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
4
Share