Manageren: Fansene har ret til at buhe

Louis van Gaal kan sagtens forstå, at fansene var skuffede efter Manchester Uniteds nederlag til Southampton.

Da dommeren fløjtede kampen af, og Manchester Uniteds nederlag til Southampton var en kendsgerning, blev spillerne og trænerstaben mødt af en massiv pibekoncert. Og det forstår manager Louis van Gaal godt. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hollænderen blev efter kampen spurgt, hvad han sagde til fansenes åbenlyst utilfredshed, og han var helt på linje med de vrede tilhængere.

– Man kan ikke sige, at de ikke har ret. De har ret. Selvfølgelig er de skuffede, og de har ret til at buhe. Men vi må holde sammen i den her periode, for vi har mange skader, siger Van Gaal til Sky Sports.

Matteo Darmian blev tilføjet den voksende liste af ukampdygtige spillere, da han stødte sammen med Shane Long. Han blev efterfølgende kørt på hospitalet. 

Van Gaal mener, at skaden til Darmian var et vendepunkt i opgøret, da holdet havde spillet en god anden halvleg indtil da.

– Ja, vi startede godt i anden halvleg. Publikum var igen bag holdet, men Darmians skade var ikke særlig rar at se. Det spiller også en rolle, men det er selvfølgelig ingen undskyldning, siger han.

– Det skyldes også vores modstandere, der spillede med fem forsvarere og var meget kompakte. Men alligevel skal vi skabe chancer, men når man skal analysere kampen, er det mit svar.

Køb nu din billet – Der er kun få billetter til det store supportertræf den 7. februar i København tilbage. Få sikret sin plads inden der er udsolgt.

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Matchvinder Austin: Vi forsvarede os suverænt

Næste artikel

Koeman glæder sig over, at United skiftede taktik

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share