Manchester United forlader Carabao Cup efter Newcastle-afklapsning

Newcastle gjorde grin med Manchester United både på og uden for banen, da udeholdet stensikkert vandt 0-3 på Old Trafford i 1/8-finalen i den engelske ligacup.

Manchester United genvinder ikke Carabao Cup. Det står klart efter aftenens 1/8-finale på Old Trafford, hvor Newcastle meget komfortabelt vandt med cifrene 0-3.

Overtændt United-mandskab

Det var et opgør mellem sidste års to finalister i Ligacuppen, som blev afviklet på Old Trafford her til aften. Vurderet ud fra de to startopstillingerne virkede det dog ikke til, at hverken Erik ten Hag eller Eddie Howe var sønderligt opsatte på at nå Wembley i denne sæson.

De to managers havde nemlig valgt at foretage intet mindre end 15 ændringer tilsammen, i forhold til de to hold de sendte på banen i den netop afsluttede Premier League-runde.

Det kunne tydeligt mærkes, og der var mange spillere på banen, som var opsatte på at vise sig frem. Særligt United-holdet var overtændt og begik mange frispark i kampens indledning.

Hjemmeholdet startede kampen i et højt og aggressivt pres, men efter de første 5-10 minutter af opgøret begyndte Newcastle at sætte sig på sig på tingene.

Newcastle var også i stand til at omsætte overtaget til scoringer. Efter et unødvendigt boldtab af Garnacho slog Eddie Howes mandskab kontra, og da ingen United-spillere formåede at bremse det, kunne Almiron sikkert score til 1-0.

Fem minutter efter gik det fra skidt til værre for de røde djælvle. Et hurtigt eksekveret frispark på midten af banen fangede United i ubalance, og efter en clearing kunne Lewis Hall med en helflugter passere Onana.

Dermed gik Newcastle til pause med en føring på 0-2, og de medrejsende tilhængere kunne hoverende synge “You’re getting sacked in the morning” ned mod Erik ten Hag.

Newcastle viste kynisme

Erik ten Hag var tvunget til at foretage udskiftninger i pausen. Både fordi Casemiro og Hannibal slæbte rundt på gule kort, men også fordi der skulle sendes et klart signal til holdet.

Casemiro og Dalot forlod derfor banen til fordel for Amrabat og Aaron Wan-Bissaka, og United kom ud med fornyet energi og tro på tingene til 2. halvlegs begyndelse. Men lige lidt hjalp det.

Et kvarter inde i 2. halvleg viste Newcastle endnu en gang kynisme. Joe Willock modtog bolden efter et boldtab fra Amrabat, og få sekunder efter lå bolden inde i Onanas mål igen. United var nede med 0-3, og kampen var reelt afgjort.

Indskiftninger af Rashford, Højlund og Fernandes kunne heller ikke ændre tingenes tilstand. Newcastle-tilhængerne kunne derfor synge Erik ten Hag ud af banen med den samme sang, som de sendte ham til pause med.

Manchester United taber 0-3 i en kamp, hvor Newcastle gjorde grin med hjemmeholdet både på og uden for banen. Dermed forlader United årets Carabao Cup efter 1/8-finalen.

Se højdepunkter fra kampen nederst i artiklen.

Kampinfo:

Manchester United 0-3 Newcastle United

0-1: Miguel Almirón (18′)

0-2: Lewis Hall (36′)

0-3: Joe Willock (61′)

 

 

2 kommentarer
 1. Jeg er simpelthen så rystet over den tilstand vi befinder os i.
  Der er mange spillere som skal se ind ad, men mest af alt virker det som om at spillerne har afskrevet manageren (igen). Jeg synes simpelthen at vi mangler en manager som har nogle nosser til at bænke spillere som ikke præsterer. At man på papiret er en “stjerne” i United, giver ikke automatisk merit til en start plads. For mig er det hovedeløst at Hannibal ikke spillere mere ofte, når man ser hvordan han spiller i dag. Han er en af de få som egentlig kan være sin præstation bekendt.

  Hvis ETH ikke er villig til at udfordre sin f…ing status quo (som er pis, da vi stinker), jamen så er han fandme ikke manager materiale i United.

 2. Tja jeg så det nederlag komme….

  Vi er dybt til grin i hele fodboldverdenen, Old Trafford er blevet et dilletant teater hvor ingen hold er nervøse for at spille, vi så et FCK være fuldstændigt uden frygt, et tophold fra den danske superliga….5-6 nederlag på hjemmebane allerede….wtf.

  Vi har scoret 11 mål, samme som Haaland….alene

  Spillerne har stort ansvar ja, men ETH er ansat til at få holdet til at fungere og lave resultater, det sker bare ikke fordi ingen ved hvad taktikken egentlig er, udtrykket og modløsheden hos spillerne er tydelig, og der er igen hjælp at hente udefra sidelinjen.

  Hvis ikke ledelse kan se at ETH skal fyres nu er der ingen håb for klubben, spillerne kan vi jo ikke bare smide på porten, men et par salg at nogle af de forkælede og feteret “stjerner” vil sende et fornuftigt signal….problemet er at vi har 7-8 spillere efter ETHs valg og de kostede 3,3 milliarder og er ikke i nærheden af samme værdi nu, som sædvanligt taber klubben penge på spillere…det er en ond spiral der bliver svær at bryde igen…

  ETH OUT NOW.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Ten Hag ryster posen

Næste artikel

Highlights: Endnu en skuffelse på Old Trafford

ANNONCE