Manchester United henter anerkendt CEO i Manchester City

Manchester United har netop offentliggjort, at Omar Berrada, der hidtil har været en nøglefigur på direktionsgangene hos rivalerne i Manchester, nu indtræder som direktør i Manchester United.

Siden december har stilstanden været en mangelvare i Manchester Uniteds øverste ledelse. Sir Jim Ratcliffe er blevet ny minoritetsejer i Manchester United, hvilket kun skete få dage efter, at klubbens tidligere administrerende direktør, Richard Arnold, havde sagt farvel til klubben.

Den nødvendige udskiftning på en af direktørposterne i Manchester United førte til, at klubben rettede blikket mod Omar Berrada, en fremtrædende skikkelse på direktionsgangen hos lokalrivalen Manchester City.

– Som en af de mest erfarne fodboldledere inden for europæisk fodbold bringer Omar stor viden inden for både fodbold og kommerciel ekspertise. Han har en dokumenteret succesfuld ledelsesmæssig baggrund og en passion for at bidrage til at lede forandringer på tværs af klubben, skriver Manchester United på klubbens hjemmeside.

Manchester United har altså ledt efter en kandidat med erfaring inden for fodbold, men som også er kompetent til at drive forretningsdelen af klubben. Omar Berrada har udmærket sig inden for begge områder i Manchester City og FC Barcelona.

The Athletic fortæller, at Omar Berrada blev identificeret og headhuntet af INEOS med godkendelse fra Glazer-familien.

Omar Berrada vil indgå i den øverste ledelse inden for både forretning og fodbold, samtidig med at han vil være at finde i klubbestyrelsen. Klubbens nye CEO kom til City fra Barcelona i 2011 efter næsten otte års ansættelse i den catalanske klub.

 

Forrige artikel

Ung forsvarsspiller rykker til naboklub for resten af sæsonen

Næste artikel

MEN: Manchester United overvejer at flytte fra Carrington

ANNONCE