MEN: Manchester United overvejer at flytte fra Carrington

Manchester United-spillerne har trænet på Carrington siden 2000, men træningsanlægget får kritik for at være forældet, og derfor overvejer klubben nu at flytte til et nyt og mere moderne træningsanlæg, skriver Manchester Evening News.

Manchester Evening News skriver i dag, at Manchester United overvejer at flytte fra Carrington på grund af logistiske problemer med at udvide stedet. Det skulle kilder fra toppen af klubben angiveligt have fortalt dem.

Manchester United skulle eftersigende have undersøgt muligheden for at købe nærliggende landbrugsjord, men der ville muligvis opstå problemer med at anlægge fodboldbaner på jord, der bruges til fødevareproduktion.

Mediet skriver også, at ledelsen i klubben har haft uformelle drøftelser om en mulig flytning fra træningskomplekset siden 2022.

Daily Mail skrev i sidste uge, at Manchester United havde set på nærliggende golfbaner som potentielle steder til et nyt træningsanlæg.

Sidste år brugte klubben over 9 millioner pund på at forbedre faciliteterne for klubbens kvindehold og akademi, mens der året før blev renoveret i klubbens svømmehal og kantine for førsteholdet.

Manchester-mediet melder også om at ledende skikkelser i klubben besøgte Leicester City’s træningskompleks, der åbnede i 2021, og var imponerede over infrastrukturen. Designeren af Leicester Citys træningskompleks, Mags Mernagh, er nu direktør for infrastruktur i United, og han står bag de få forbedringer på Carrington.

United flyttede til Carrington fra The Cliff i januar 2000, efter at have købt grunden i 1996, men der har ikke været mange forbedringer af faciliteterne under Glazer-familiens ejerskab.

Forrige artikel

Manchester United henter anerkendt CEO i Manchester City

Næste artikel

Hvem er Omar Berrada? - Manchester Uniteds kommende CEO

ANNONCE