ManUtd.com kan få juridiske problemer

Problemet er opstået efter, at Manchester Uniteds ellers uafhængige Fanzone-del har lagt hadske sange om Liverpool-fans på nettet….på spansk. Som følge…

Problemet er opstået efter, at Manchester Uniteds ellers uafhængige Fanzone-del har lagt hadske sange om Liverpool-fans på nettet….på spansk.

Som følge af Liverpools seneste spanske invasion iform af manager, Rafael Benitez, Josemi, Luis Garcia og Xabi Alonso, har redaktørerne på Fanzone-sektionen fundet sig tid til at oversætte de populæreste anti-Liverpool sange til spansk.

Blandt de sange, som er oversat, er der flere klassiskere fra Stretford End som “Build a bonfire, build a bonfire, put the Scousers on the top”, “You find a dead rat and you think it”s a treat, in your Liverpool slums” og “Feed the Scousers. Let them know it”s Christmas time.”

Artiklen, som er blevet lavet til ære for mandagens besøg fra netop Liverpool, har skabt store diskussioner i Merseyside-byen.

Men selvom politiet, ifølge Liverpools officielle side, kun vil snakke med redaktørerne af Fanzone, så er det måske helt oppe på toppen af Manchester Uniteds ledelse, hvor problemet er opstået.
Således skulle Fanzone have fået klare instruktioner om at være så kontroversiel og hardcore som muligt.

Det ser ud til at kampen på mandag ikke kun bliver kæmpet på banen og tribunerne….Nu er internettet også kommet ind i kampen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Giggs når milepæl

Næste artikel

Fergie til Sven: Udtag bare Rooney

ANNONCE