Frenkie de Jong

Marca: Kontraktproblemer i Barcelona besværliggør De Jong-transfer

Den store og hvis den går igennem opsigtsvækkende transfer trækker i langdrag. Og det kan muligvis forklares med kontraktfnidder mellem De Jong og FC Barcelona, skriver et spansk medie.

Hvis Frenkie De Jong får besked på at forlade Barcelona, vil hollænderen gøre krav på millioner af kroner fra den catalanske storklub. Det skriver den spanske avis Marca i en artikel, som BBCs Simon Stone rapporterer fra.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Frenkie de Jong gik ifølge Marca med til en kraftig lønnedgang, som skulle hjælpe den økonomiske pressede klub igennem coronakrisen. Det betyder angiveligt, at midtbanemanden har accepteret en løn på seks millioner euro i sidste sæson og tre millioner i denne.

De næste tre sæsoner stiger den løn så til 18 millioner euro, inden han modtager 19 millioner i det fjerde og sidste kontraktår ifølge mediet.

Det giver nogle udfordringer for den handel, Manchester United ihærdigt forsøger at lande med både Barca og den hollandske midtbanespiller, for De Jong vil uden tvivl kræve nogle af de penge han har til gode som del af den omstrukturering af sin kontrakt, han har aftalt med FC Barcelona.

Det sidste nye i den efterhånden lange saga er, at FC Barcelonas præsident Joan Laporta i dag til et spansk medie udtaler, at deres midtbanespiller ikke er til salg, og at de agter at beholde hollænderen i klubben.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Nye kamptidspunkter i august & september

Næste artikel

DXC Technology tager over på ærmet og digitalt

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
1
Share