Frenkie de Jong

Marca: Kontraktproblemer i Barcelona besværliggør De Jong-transfer

Den store og hvis den går igennem opsigtsvækkende transfer trækker i langdrag. Og det kan muligvis forklares med kontraktfnidder mellem De Jong og FC Barcelona, skriver et spansk medie.

Hvis Frenkie De Jong får besked på at forlade Barcelona, vil hollænderen gøre krav på millioner af kroner fra den catalanske storklub. Det skriver den spanske avis Marca i en artikel, som BBCs Simon Stone rapporterer fra.

Frenkie de Jong gik ifølge Marca med til en kraftig lønnedgang, som skulle hjælpe den økonomiske pressede klub igennem coronakrisen. Det betyder angiveligt, at midtbanemanden har accepteret en løn på seks millioner euro i sidste sæson og tre millioner i denne.

De næste tre sæsoner stiger den løn så til 18 millioner euro, inden han modtager 19 millioner i det fjerde og sidste kontraktår ifølge mediet.

Det giver nogle udfordringer for den handel, Manchester United ihærdigt forsøger at lande med både Barca og den hollandske midtbanespiller, for De Jong vil uden tvivl kræve nogle af de penge han har til gode som del af den omstrukturering af sin kontrakt, han har aftalt med FC Barcelona.

Det sidste nye i den efterhånden lange saga er, at FC Barcelonas præsident Joan Laporta i dag til et spansk medie udtaler, at deres midtbanespiller ikke er til salg, og at de agter at beholde hollænderen i klubben.

 

Forrige artikel

Nye kamptidspunkter i august & september

Næste artikel

DXC Technology tager over på ærmet og digitalt

ANNONCE