Martial og de Gea sikrede tre point

Anthony Martial lynede to gange for United, der hentede en vigtig sejr i udekampen mod Southampton.

 

 

Efter midtugens triste oplevelse i Holland, hvor det dels blev til et nederlag i åbningskampen i Champions League mod PSV, og dels en alvorlig skade til Luke Shaw, skulle United rejse sig i dagens udekamp mod Southampton.

Ganske som forventet var det Marcos Rojo, som gik ind på venstrebacken i stedet for Luke Shaw, mens Louis van Gaal så valgte at fastholde duoen Smalling og Blind i midterforsvaret, efter de to har startet sæsonen glimrende.

Foruden Rojo var også anfører Wayne Rooney ny mand i startopstillingen, efter han har måtte se til fra tribunen de seneste to kampe. Rooney leverede en ganske anonym kamp i rollen som 10’er lige bagved Anthony Martial.

Hjemmeholdet startede kampen bedst, United havde svært ved at få pasningsspillet til at fungere og havde ikke styr på Pelle og Mane, der flere gange skabte farlige situationer. Ganske fortjent kom Southampton da også på 1-0 ved netop Pelle, der fulgte op på Manes afslutning, som David de Gea i første omgang fornemt reddede.

Målet satte United i gang. Smalling og Blind fik placeret sig bedre i defensiven, mens pasningerne begyndte at sidde hvor de skal. Anthony Martial gjorde det til 1-1, men franskmanden var slet ikke færdig denne eftermiddag i det sydlige England.

Efter pausen blev det 1-2, da den dyrt indkøbte teenager fra Monaco opsnappede en dårlig tilbagelægning og enkelt kunne sende bolden ind bag Maarten Stekelenburg.

Anthony Martial spillede en glimrende kamp i angrebet, var bevægelig, viste gode tekniske detaljer, var farlig og gik fint med i pasningsspillet. Positiv start for den franskmanden i United-trøjen.

United havde i pausen sendt Valencia på banen i stedet for Darmian, mens der i løbet af anden halvleg blev sæsondebut til Paddy McNair, som gik ind i det centrale forsvar ved siden af Chris Smalling.

Det blev 1-3 ved Juan Mata, da den lille spanier var først over riposten, efter Memphis havde ramt stolpen. Dermed lignede det en ganske sikker sejr til van Gaals tropper. Lige indtil Mane fik for meget plads i hjemmeholdets højre side, og sendte et præcist indlæg ind i panden på Pelle. Endnu engang flot samarbejde af de to farligste folk for hjemmeholdet.

De sidste minutter blev mere hektiske end nødvendigt, for United havde fuld kontrol over opgøret. Hvis vi naturligvis ser bort fra de første 30 minutter, og de par gange hvor David de Gea måtte hive et par verdensklasse redninger ud af handskerne. Ingen tvivl om, at de Gea i hvert fald nu er fuld fokuseret på jobbet i United-målet. Topklasse i begge ender af banen af United i dag.

United holdt stand de sidste minutter, og hentede en særdeles vigtig sejr på 2-3, hvilket bringer holdet op på 2.pladsen i ligaen, blot to point efter naboerne fra Manchester City.

United skal i aktion allerede igen på onsdag, hvor Ipswich gæster Old Trafford, i 3.runde af Capitel One Cuppen.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Southampton

Næste artikel

U18: Sikker sejr mod Wolves

Relaterede artikler
Total
0
Share