U18: Sikker sejr mod Wolves

Trætte ben var ingen hindring for United, der vandt med 3-0 mod Wolverhampton.

En god del af startopstillingen for Uniteds u18-hold, havde også spillet UEFA Youth League i PSV i løbet af ugen, men det var ikke til at se på spillet i gårsdagens opgør mod Wolverhampton.

Marcus Rashford scorede til 1-0 efter en halv times tid, og kort før pausen scorede Callum Gribbin endnu engang på et frispark. En specialitet som Gribbin også viste sig at mestre i kampen mod PSV i tirsdags.

I anden halvleg scorede Jake Kenyon til 3-0 efter en lille times tid, og United kunne have scoret yderligere et par gange, men manglede skarphed foran kassen. Omvendt havde gæsterne ikke de store muligheder, og de få chancer Wolves skabte, tog Oliver Byrne sig sikkert af i målet.

Mod slutningen af kampen begyndte trætheden at melde sig hos United, og Wolverhampton satte sig på spillet de sidste tyve minutters tid, uden dog for alvor at blive farlige.

UNITED: Oliver Byrne; Tyrrell Warren, Ro-Shaun Williams, Jimmy Dunne, Ryler Reid; Charlie Scott, Callum Whelan, Zachary Dearlney (81′ Roberts), Jake Kenyon (81′ Boonen); Callum Gribbin, Marcus Rashford.

Reserver: George Dorrington, Thomas Sang.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her