Martinez: Han er en træners drøm

Bruno Fernandes har været uerstattelig for det portugisiske landshold under deres EM-kvalifikation. Hans landstræner, Roberto Martinez, har også været ude og rose den offensive midtbanespiller.

Bruno Fernandes har vist sig flot frem under Portugals EM-kvalifikation. Den offensive kreatør står nemlig noteret for fem mål og otte assists i EM-kvalifikationen, og senest var Fernandes også på pletten imod Bosnien-Hercegovina, hvor han både fik scoret og lavet en assist.

Den portugisiske landsholdstræner, Roberto Martinez, var heller ikke sky for at rose den offensive midtbanespiller efter kampen. Martinez siger til Record:

– Bruno er en meget god professionel, han er en spiller, som har syv assists, en intelligent spiller. Han tilpasser sit spil til sine holdkammeraters kvaliteter, hvilket giver en stor taktisk fleksibilitet. Han er en træners drøm.

I Premier League er tallene dog ikke lige så prangende for Fernandes, som hidtil står noteret for to mål og én assist i otte kampe.

Martinez tilføjer:

– Teknisk har han et blik for spillet, som jeg selv mener er af superlativ kvalitet og jeg kan virkelig godt lide hans arbejde. Han har tilvænnet sig mange positioner, han giver os struktur, han giver balance, han er en nøglespiller for os.

Bruno og Portugal har kvalificeret sig til EM i 2024 med en vanvittig målscore på 27-2.

Forrige artikel

Medie: United vil af med løntung angriber til januar

Næste artikel

TalkSport: AC Milan holder øje med Maguire

ANNONCE