TalkSport: AC Milan holder øje med Maguire

Harry Maguire kan angiveligt blive tilbudt en overraskende karrieremulighed i det kommende vinter-transfervindue.

Ifølge TalkSport kan Harry Maguire blive tilbudt muligheden for at følge fodsporene på Chris Smalling ved at genstarte sin vaklende klubkarriere i Italien.

Den engelske landsholdsspiller er siden ankomsten af Erik ten Hag gået markant ned i spilletid. Han fik i nuværende sæson sin første kampstart i Premier League i 2-1 sejren over Brentford.

I sommers var Maguire tæt på at skifte til West Ham, men aftalen brød sammen grundet uenigheder mellem klubberne. Siden dette har Maguire flere gange slået fast, at han ønsker at kæmpe for sin fremtid i Manchester United.

Den engelske forsvarsspiller antydede under en pressekonference for Three Lions i sidste uge, at han fortsat vil kæmpe for spilletiden. Han vil dog genoverveje sin situation, hvis ikke det lykkes ham at sikre sig en fast plads i Erik ten Hags trup.

West Ham lader fortsat til at være interesserede i at signere Maguire, men nu siges AC Milan også at være kommet ind i kampen som en mulig destination for den engelske midterforsvarer.

Ifølge TalkSport har kilder i Italien antydet, at AC Milan er blandt en række Serie A-klubber, der overvåger situationen.

The Sun beretter derudover, at en eventuel handel allerede vil kunne finde sted i januar-transfervinduet.

Chris Smalling skiftede i 2019 til den italienske klub Roma, og har siden nydt en positiv genopblusning.

Forrige artikel

Martinez: Han er en træners drøm

Næste artikel

Overblik: Ratcliffes bud på Manchester United

ANNONCE