Mata: Så gerne Zlatan i United

Juan Mata roser den svenske angriber, som han gerne så komme til Old Trafford til sommer.

En af de helt store profiler i europæisk fodbold er ledig til sommer. Svenske Zlatan Ibrahimovic er ganske vist 34 år, men stadig en af de absolut bedste og farligste angribere på markedet, og står det til Juan Mata, måtte Zlatan gerne komme til United.

– Jeg kender ikke hans planer, om han vil blive hvor han er eller prøve noget nyt. Han er vel den bedste spiller i Sveriges historie, og har spillet i flere ligaer, og vundet titler uanset hvor han har været.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Han er enormt vigtig for Paris SG og landsholdet, og hans betydning understreges af, at han er anfører og en leder. Han er en god spiller, og jeg kan godt lide at spille sammen med gode spillere. Alle spillere i klubben ville elske at spille sammen med ham, siger Juan Mata til SkySports.

Zlatan har kontraktudløb med den franske storklub til sommer, og har flere gange antydet, at han vil prøve noget nyt inden karrieren er slut. Og da han har prøvet kræfter med både spansk og italiensk fodbold tidligere, spekuleres der i, om den målfarlige svensker vil et smut over Premier League inden pensionen kalder.

Ibrahimovic har i denne sæson scoret hele 35 mål i 39 kampe for Paris, der allerede er franske mestre, og nu står overfor Manchester City i kvartfinalerne i Champions League.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

Forrige artikel

Dato fundet for omkampen mod West Ham

Næste artikel

Blind tilfreds i midterforsvaret

ANNONCE