Mata ser frem til Liverpool-opgør

Juan Mata fortæller i et interview med manutd.com, at han og resten af spillerne ser lige så meget frem til søndagens brag mod Liverpool, som fansene gør det. Ifølge spanieren er det en kamp, man glæder sig til lige så snart, at den bliver placeret i kampprogrammet.

Mata var tilbage på 10’er-positionen i mandagens sejr over Chelsea. Det var også efter denne kamp, at den sympatiske offensivspiller blev spurgt ind til det kommende kampporgram. Her var Mata klar i mælet: Han glæder sig til at tage imod Salah, Mané, Firmino og de resterende Liverpool-drenge på søndag.

– Det er en af de store (kampe, red.), og vi ønsker at vinde. Vi spiller hjemme og forhåbentligt bliver det en meget god dag for os på Old Trafford, fortæller Mata til manutd.com.

Derudover pointerede Mata vigtigheden i, at holdet viste en positiv reaktion mod Chelsea ovenpå nederlaget mod Paris Saint-Germain. Ifølge ham giver dette grobund for mere succes i fremtiden, som skal starte allerede på søndag. 

– Det var den perfekte reaktion ovenpå vores nederlag til PSG. Det er aldrig let at tage til Stamford Bridge og vinde over Chelsea – og på samme tid ikke lukke nogle mål ind og spille god fodbold. Det var en god aften for os, og det giver os selvtillid forud for de næste kampe. 

Til sidst i interviewet havde Mata roser til Wolves manager, Nuno Santo, i forbindelse med, at United skal op imod den helt store overraskelse fra dette års Premier League, Wolves, i den næste runde af FA Cup. 

Manchester United tager mod Liverpool F.C. på Old Trafford søndag kl. 15:05.

Forrige artikel

Blog: Fem ting, vi lærte af Chelsea-kampen

Næste artikel

John O'Shea lovpriser Mike Phelans indflydelse

ANNONCE