Mata vil vinde Premier League med United

Juan Mata har ikke vundet Premier League efter fire år i England, men han tror på, at Manchester United med Van Gaals offensive filosofi kan genvinde tronen.

Midtbanespilleren var i Chelsea fra 2011 til januar 2014, hvor han som bekendt skiftede til United. I sin tid i Chelsea vandt han både Europa League og Champions League. Nu vil han meget gerne vinde Premier League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg vil gerne vinde Premier League. Jeg var heldig at vinde mange titler med Chelsea. Nu vil jeg spille god fodbold og vinde Premier League med Manchester United. Vi skal gøre det nu og få klubben tilbage, hvor den hører til, udtaler spanieren til The Telegraph. 

– Jeg tror, vi kan vinde, hvis vi spiller god fodbold. Vi har et godt hold, men vi er nødt til at vinde flere kampe, end vi gjorde sidste sæson. Jeg er dog også sikker på, at klubben vil forsøge at købe nye spillere og gøre holdet bedre.

Mata er David Moyes taknemmelig

Det var den nu fyrede David Moyes, der i januar sidste år hentede Juan Mata til klubben fra Chelsea. Mata er ked af, det ikke gik med Moyes, og han er glad for, at skotten gav ham chancen i United.

– Jeg synes, han er et godt menneske. Jeg har meget at takke ham for. Han var dog uheldig, for vi fik ikke de resultater, vi skulle have, og der blev nødt til at blive ændret på det.

– Efter så mange år med Sir Alex Ferguson, var det klart, at det for en hvilken som helst ny manager ville blive svært, da det næsten er umuligt at vinde så mange titler, som han gjorde i klubben.

Juan Mata og resten af holdet sparker den nye sæson igang, når Tottenham kommer til Old Trafford d. 8. august.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ramos på vej?

Næste artikel

Rojo: Di Maria en af verdens bedste

ANNONCE