Rojo: Di Maria en af verdens bedste

Marcos Rojo håber, at Di Maria overkommer den vanskelige start i Manchester United.

Lige nu er begge spillere igang med en glimrende Copa America for Argentina, hvor de i nat spiller semifinale mod Paraguay. Men ikke alt har været lutter gammen for begge spillere i løbet af sæsonen.

Mens Marcos Rojo har leveret stabile præstationer, har Di Maria haft meget svært ved at tilpasse sig livet i Premier League. Men står det til Marcos Rojo, så vil Di Maria overkomme den svære start. Han kalder Di Maria den spiller med mest talent i Manchester United.

– For mig er Angel den mest talentfulde spiller i Manchester United. Der er mange rigtig gode spillere, men for mig er han den bedste på holdet.  Jeg mener, han er en af de bedste spillere i verden, siger Rojo i et interview under Copa America.

– Han har haft nogle problemer i denne sæson, men det er normalt. Tit tager det tid for spillere at vænne sig til et nyt land og en ny liga. Jeg er dog helt overbevist om, at han vil klare det fremragende i de kommende måneder. 

Hvis Argentina går hen og vinder Copa America, vil det med garanti være et par selvtillidsfulde spillere, der slutter sig til resten af truppen på den kommende pre-season tour. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mata vil vinde Premier League med United

Næste artikel

Ben Amos skifter til Bolton

ANNONCE